A Nap tiszta és ingyenes energiát biztosít ott is, ahol nincs elektromos hálózat. Ehhez csak napelemek szükségesek, amelyek elektromos energiává alakítják a Nap sugarait.

Nem is gondolnánk, hogy a napelemeket milyen széles körben lehet használni. Napenergiával szinte bárhol, bármikor világíthatunk és használhatunk elektromos berendezéseket. A napelemek modern és fejlett technológiát képviselő, de korántsem bonyolult eszközök. Felszerelésük, használatuk viszonylag egyszerű, karbantartást nem igényelnek, élettartamuk akár több évtized is lehet.



Webáruházunk olyan napelemes készleteket forgalmaz, amelyek tartalmaznak minden szükséges eszközt ahhoz, hogy akár saját maga, házilag üzembe helyezhesse saját napelemes rendszerét. Megújult napelemes készleteinket használhatja kerti kis házakban, sufnikban istállókban, garázsokban, villanypásztorokhoz, nyaralókban az akkumulátorok töltéséhez. Akár kerti szökőkutat is működtethet napelemmel.


Külön készleteket kínálunk azoknak, akik lakókocsijukon, lakóautójukon, vagy hajójukon, vitorlásukon, yachtjukon szeretnének napelemeket felszerelni. Választékunkban megtalálhatók a kempingezők, horgászok számára hasznos hordozható napelemes készletek is.

Ha kínálatunkban nem találta meg az igényei szerinti megoldást, akkor lépjen velünk kapcsolatba és mi segítünk egy olyan egyedi összeállítással, ami megfelel elvárásainak!