ViatorPower ePLUG Plus csatlakozós falitöltő elektromos autókhoz

A Viatorpower ePLUG töltőkészülék az elektromos és plug-in-hybrid autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló ú.n. Mode 3 töltő.

Az ePLUG Plus nem rendelkezik saját töltőkábellel, hanem egy Type2 (female) csatlakozó aljzatot tartalmaz, amelyhez szabványos töltőkábel csatlakoztatható. A töltőkábel egyik végén (ami a töltőhöz csatlakozik) mindig Type2 (male) csatlakozó-dugó, míg a másik végén - autója típusától függően - Type1, vagy Type2 (female) csatlakozó van. Az ilyen töltőkábelt külön kell megvásárolni, de megéri a befektetés - gyakorlatilag elengedhetetlen kelléke az elektromos autóval utazóknak, mert minden publikus európai töltőponton használható.

Az ePLUG töltőpont a legjobb választás, ha olyan töltőpontot szeretne, ami univerzálisan használható bármely autó-típushoz. Ideális megoldás nemcsak otthoni használatra, hanem munkahelyi parkolókba, társasházak közös parkolóiba és más korlátozottan publikus töltőpontokhoz is.

A készülék egyfázisú, a maximális töltőáram 16A. (Felárért Háromfázisú 16A és 32A-es változatokban is rendelhető.) A fentieknek megfelelően a töltési teljesítmény 3,7kW.

A készülékbe beépített kombinált áram-védőkapcsoló a legnagyobb biztonságot jelenti. Ezért olyan hálózatba is beköthető, ahol a készülék áramkörének áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében nem megoldott. (Ez elsősorban a régebben épült ingatlanoknál fordulhat elő.)

Az ePLUG töltő felszerelhető bárhol – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – bel- és kültéren egyaránt. Opcióként kulcsos kapcsoló is rendelhető, amivel megakadályozhatja, hogy illetéktelenek használják a töltőt (ez pl. munkahelyi, vagy társasházi garázsokban, parkolókban lehet hasznos).

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Műszaki adatok

Cikkszám PLP-16-1
Névleges feszültség 230V AC (1 fázis)
Névleges áram max. 16A
Túláram és áramütés Beépített kombinált áram-védő-
elleni védelem kapcsoló, 16A/30mA
Fogyasztásmérő opcionális
Csatlakozó Type2 aljzat
Jelzõ indikátor 3 színű LED
Készülékház Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség IP 54
Működési hőmérséklet -20...+70ºC
Befoglaló méretek 160x260x150mm
Tömeg kb.6kg
Származási ország Magyarország
Jótállás 2 év

Felárért rendelhető opciók: egyedi szín, tartóoszlop, fogyasztásmérő, kulcsos kapcsoló, tartóoszlop, háromfázisú és/vagy 32A-es kivitel (Kérje ajánlatunkat!)

Raktárról szállítjuk. A szállítás bármely magyarországi címre díjmentes.

 

219 800 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 0 /

 

 
Részletes ismertető plp_hasznut.pdf
array(2) { [0]=> string(2) "20" [1]=> string(2) "22" }