Napelemes töltő 12V-os akkumulátorokhoz töltésvezérlővel, 30W

Ez a napelemes töltő kiválóan használható 12V-os akkumulátorok töltésére. Alkalmazható autók, hajók, villanypásztorok és más, 12V-os akkumulátorról működő fogyasztók ólom- és ólomzselés akkumulátorainak töltésére. A napelemes töltő optimális megoldás minden olyan esetben, amikor a villamos hálózat nem elérhető - például külterületeken, kempingezésnél, stb. Lehetővé tesz például néhány órás világítást, vagy a mobil telefon, tablet feltöltését. Kiválóan használható villanypásztorok akkumulátorainak töltéséhez is. A készlet tartalmaz kb. 4m kábelt és valamennyi szükséges csatlakozót, szerelvényt – a mellékelt leírás alapján különleges szakértelem és speciális szerszámok nélkül bárki házilag is össze tudja állítani a napelemes akkumulátor töltőt. Csak csatlakoztassa az akkumulátorhoz, fordítsa a napelemet a Nap felé és már tölti is.A napelemes töltő átlagos napi töltési kapacitása kb. 14Ah ideális napsütés esetén.
A napelemet helyezze ki a Napra, fordítsa déli irányba úgy, hogy a Nap sugarainak beesési szöge közel merőleges legyen a napelem felületére. A napelemhez csatlakoztatott kábelt kösse a töltésvezérlőhöz, annak kimenetét pedig az akkumulátorhoz. Az akkumulátor automatikusan töltődni fog, ha süt a nap. A töltőáram kb. 2,0A ideális napsütés esetén.

A csomag tartalma:
1 db 30W-os napelem panel (660x380x25mm)
kb. 4m kábel
1db töltésvezérlő
1db biztosíték
2 db krokodil-csipesz
1db műanyag kitámasztó láb
szerelési útmutató

Napelemes rendszeréhez töltésvezérlőt, napelemtartó konzolt és egyéb szerelési anyagokat is vásárolhat, ha ide kattint.
 

44 900 Ft
 
Mindent raktárról szállítunk!
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 44899.9991 / db

 

  • Napelemes akkumulátor töltő
  • Napelemes akkumulátor töltő
  • Napelemes akkumulátor töltő
 
Típus STP030MA
Technológia Napenergia
Napelem cella teljesítménye 30 Watt
Beépített akkumulátor Nem
Kimeneti teljesítmény max. Nem
Méret L 660 mm
Méret W 380 mm
Méret H 25 mm
Súly kb. 2,8 kg
Részletes ismertető napelemes_toltok_fix.pdf
Kiszerelés 1 készlet
array(3) { [0]=> string(1) "4" [1]=> string(2) "12" [2]=> string(2) "23" }