Napelem 12V-os autós hűtőtáskákhoz, 30W

Ez a nagyteljesítményű napelem 12V egyenáramú feszültségről működő, thermoelektromos autós hűtőtáskák működtetéséhez használható napsütéses időben.
Strandon, kempingezésnél, piknikezésnél – napsütésben mindig tudja működtetni hűtőtáskáját. Használatával feleslegessé válik a hűtőtáskának az autó akkumulátorához csatlakoztatása, így Ön nincs az autójához kötve, bárhol, bármikor hűteni (temperálni) tudja a hűtőtáskában tárolt élelmiszereket és italokat a nagy melegben – tehát akkor, amikor általában süt a nap. Akkor is, ha akkumulátor, vagy elektromos hálózat nem áll rendelkezésre. Csak tegye ki a napelemet a napra, csatlakoztassa a hűtőtáskához és már működik is. Hűtse sörét a Nap sugaraival a strandon, a parton, a kempingben!
A napelem jól használható a 25...35W teljesítményű, 12Volt feszültségű autós hűtőtáskákhoz. (A hűtőtáska nem része az ajánlatnak!) A készlet egy napelemet, egy kitámasztólábat tartalmaz.
 

36 900 Ft
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 36900.0024 / db

 

  • Napelem autós hűtőtáskához
  • Napelem autós hűtőtáskához
  • Napelem autós hűtőtáskához
  • Napelem autós hűtőtáskához
  • Napelem autós hűtőtáskához
 
Típus SC-MOBIC30
Technológia Napenergia
Napelem cella teljesítménye 30 Watt
Beépített akkumulátor Nem
Kimeneti feszültség/áram 1 kb.15VDC / 2 A
Kimeneti teljesítmény max. Nem
Méret L 660 mm
Méret W 380 mm
Méret H 25 mm
Súly kb. 3,2 kg
Részletes ismertető mobicool_napelem_12v_30.pdf
Kiszerelés 1 db
array(3) { [0]=> string(1) "4" [1]=> string(2) "12" [2]=> string(2) "23" }