10W Napelemes akkumulátortöltő töltésvezérlővel

Ez a 10W-os napelemes kiválóan szolgálja Önt egy-egy hétvégi kiránduláson lakókocsijában, hajóján, vagy bárhol, ahol akkumulátort használ és csak kevés energiára van szüksége. A 10W-os, robosztus, kültéri használatra tervezett napelem folyamatos töltést (kb. 600…700mA) ad 12V-os ólomsavas, vagy ólomzselés akkumulátorának. Ezzel nemcsak jelentősen megnöveli az akkumulátor élettartamát, de biztosíthatja azt az energiát is, ami lehetővé tesz például néhány órás világítást, vagy a mobil telefon, tablet feltöltését. Kiválóan használható villanypásztorok akkumulátorainak töltéséhez is. A napelem egy diódát is tartalmaz, ami megakadályozza az akkumulátor lemerülését éjszaka. A készlet tartalmaz 4m kábelt és valamennyi szükséges csatlakozót, szerelvényt – a mellékelt leírás alapján különleges szakértelem és speciális szerszámok nélkül bárki házilag is össze tudja állítani a napelemes akkumulátor töltőt. Csak csatlakoztassa az akkumulátorhoz, fordítsa a napelemet a Nap felé és már tölti is. Ideális napsütéses körülmények között a 10W-os napelem kimenetén kb. 700mA töltőáram mérhető, ami az akkumulátorba naponta kb. 5,0Ah (60Wh) energiát tud visszatáplálni.
Ha akkumulátorának kapacitása legalább 70Ah, akkor nem kell töltésvezérlőt használnia. Ennél kisebb kapacitású akkumulátorok esetén azonban a napelemes töltésvezérlő használata feltétlenül szükséges az akkumulátor túltöltésének megakadályozására. (A töltésvezérlő része a készletnek.)

A csomag tartalma:
1 db 10W-os napelem panel (397x278x25mm)
kb. 4m kábel
1db töltésvezérlő
1db biztosíték
2 db krokodil-csipesz
szerelési útmutató

Napelemes rendszeréhez töltésvezérlőt, napelemtartó konzolt és egyéb szerelési anyagokat is vásárolhat, ha ide kattint. 

25 850 Ft
 
Mindent raktárról szállítunk!
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 25849.9991 / db

 

  • Napelemes akkumulátor töltő
  • Napelemes akkumulátor töltő
  • Napelemes akkumulátor töltő
 
Típus STP010MA
Technológia Napenergia
Napelem cella teljesítménye 10 Watt
Beépített akkumulátor Nem
Kimeneti teljesítmény max. Nem
Méret L 397 mm
Méret W 278 mm
Méret H 25 mm
Súly kb. 1,5 kg
Részletes ismertető napelemes_toltok_fix.pdf
Kiszerelés 1 készlet
array(2) { [0]=> string(1) "4" [1]=> string(2) "23" }