ViatorPower eCABLE Plus fix kábeles (T2) falitöltő elektromos autókhoz

A Viatorpower eCABLE Plus töltőkészülék az elektromos és plug-in-hybrid autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgál (ú.n. Mode 3 töltő).

Az eCABLE Plus fixen beépített, 5m hosszú töltőkábellel rendelkezik, amelynek végén Type2 csatlakozó van.
A készülék egyfázisú 1x16A maximális töltőárammal, 3,7kW töltési teljesítménnyel. (Felárért 3 fázisú és/vagy 32A-es kivitelben is rendelhető

A készüléket – többek között – a következő autótípusokhoz tudja használni:

Audi A3 e-tron, Audi R8 e-tron, BMW i3, BMW i8, Mercedes C3 plug-in, Mercedes B-class electric, Mercedes 550e, Mercedes S500 PHEV, Mercedes Vito e-cell, Porshe Cayenne S E-hybrid, Porshe Panamera S E-hybrid, Renault Zoe, Smart Electric Drive, Tesla Model S, Tesla Model X, Volkswagen e-Up, Volkswagen e-Golf, Volvo XC90 T8, Volvo V60 PHEV.

A készülékbe épített védőkapcsoló maximális biztonságot garantál: automatikusan lekapcsolja az áramot a töltőről, ha zárlat keletkezik, vagy valaki érintkezésbe kerül a hálózati feszültséggel. Ha bármilyen okból a megengedettnél nagyobb áram folyna a töltőkábelben (pl. annak meghibásodása miatt), a készülék akkor is automatikusan lekapcsol. Ennek köszönhetően olyan elektromos hálózatokba is beköthető, amelyek nem rendelkeznek korszerű életvédelmi Fi-relével (Ez elsősorban a régebben épült ingatlanoknál fordulhat elő.)

Az eCABLE Plus-hoz opcióként fogyasztásmérőt is rendelhet. A fogyasztásmérő segítségével nemcsak járműve energiafogyasztását követheti nyomon, de abban is segít, ha autója "üzemanyag" költségét szeretné pontosan elszámolni munkahelyén, vállalkozásában.

Az eCABLE Plus készüléket csatlakoztathatja a vezérelt hálózathoz is, ha ez be van kötve ingatlanjába (a köznyelvben ezt "éjszakai áramnak“ hívják), így elektromos járművét még gazdaságosabban tudja üzemeltetni. (A részletekért forduljon áramszolgáltatójához.)

A készülék felszerelhető bárhol, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – bel- és kültéren egyaránt.

A töltéshez nincs szüksége külön töltőkábelre, mert az be van építve a készülékbe. Csak csatlakoztatnia kell autójához és az már töltődik is. A készülék előlapjára egy csatlakozótartót is szereltünk, ami megóvja a töltő-csatlakozót a mechanikai sérülésektől, szennyeződésektől.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Műszaki adatok

Cikkszám CAP-16-1-5T2
Névleges feszültség 230V AC (1 fázis)
Névleges áram max. 16A
Túláram és áramütés Beépített kombinált áram-védő-
elleni védelem kapcsoló, 16A/30mA
Fogyasztásmérő opcionális
Csatlakozó fixen beépített 5m kábelen Type 2 csatlakozó
Jelzõ indikátor 3 színű LED
Készülékház Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség IP 54
Működési hőmérséklet -20...+70ºC
Befoglaló méretek 160x260x150mm
Tömeg kb.8kg
Származási ország Magyarország
Jótállás 2 év

Felárért rendelhető opciók: egyedi szín, tartóoszlop, fogyasztásmérő, kulcsos kapcsoló, tartóoszlop, 3 fázisú és/vagy 32A-es kivitel (Kérje ajánlatunkat!)

3...5 munkanapon belül szállítjuk. A szállítás bármely magyarországi címre díjmentes.

 

189 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 0 /

 

 
Részletes ismertető cap_hasznut.pdf
array(2) { [0]=> string(2) "20" [1]=> string(2) "22" }