ViatorPower ePLUG csatlakozós falitöltő elektromos járművekhez

A Viatorpower ePLUG töltőkészülék az elektromos és plug-in-hybrid autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló ú.n. Mode 3 töltő.

Az ePLUG nem rendelkezik saját töltőkábellel, hanem egy Type2 (female) csatlakozó aljzatot tartalmaz, amelyhez szabványos töltőkábel csatlakoztatható. A töltőkábel egyik végén (ami a töltőhöz csatlakozik) mindig Type2 (male) csatlakozó-dugó, míg a másik végén - autója típusától függően - Type1, vagy Type2 (female) csatlakozó van. Az ilyen töltőkábelt külön kell megvásárolni, de megéri a befektetés - gyakorlatilag elengedhetetlen kelléke az elektromos autóval utazóknak, mert minden nyilvános európai töltőponton használható.

Az ePLUG töltőpont a legjobb választás, ha olyan töltőpontot szeretne, ami univerzálisan használható bármely autó-típushoz. Ideális megoldás nemcsak otthoni használatra, hanem munkahelyi parkolókba, éttermek, kereskedelmi létesítmények, társasházak közös parkolóiba és más - részben, vagy teljesen - publikus töltőpontokhoz is.

A készülék univerzálisan egy- és háromfázisú 16A-es. Azaz alapkiépítésben képes a három fázisú töltésre, de ha csak egy fázis van bekötve, akkor egyfázisú töltőként működik. A maximális töltőáram 3x16A, illetve 1x16A lehet. A fentieknek megfelelően a töltési teljesítmény 11kW, illetve 3,7kW.

A készülékben nincs beépített áram-védőkapcsoló, ezért kizárólag olyan hálózatba köthető, ahol a készülék áramkörének túláram- és áramütés elleni védelme az ingatlan elektromos elosztószekrényében megoldott. Ellenkező esetben a telepítés során az elosztószekrényben a töltőkészülék áramköréhez azt ki kell építeni.

Az ePLUG töltő felszerelhető bárhol – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – bel- és kültéren egyaránt. Kiegészítóként tartóoszlopot is rendelhet hozzá. Akár egyedi színben, cége logójával, vagy rendszám-jelöléssel is tudjuk szállítani.Opcióként kulcsos kapcsoló is rendelhető, amivel megakadályozhatja, hogy illetéktelenek használják a töltőt (ez pl. munkahelyi, vagy társasházi garázsokban, parkolókban lehet hasznos).

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Műszaki adatok
Cikkszám: PLU-16-3(1)
Névleges feszültség 230V AC (1 fázis), vagy 3x230V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram 16A
Töltő teljesítmény 3,7kW, vagy 11kW
Túláram- és áramütés elleni védelem Nincs, az elektromos elosztó-szekrényben kell kiépíteni
Töltőkábel nem tarozék
Csatlakozó Type2 (female) aljzat
Kijelző 3 színű LED
Készülékház Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű, préselt poliészter, festett
IP védettség IP 54
Működési hőmérséklet -20...+70ºC
Befoglaló méretek kb.160x260x120mm
Tömeg kb.5,0kg
Származási ország Magyarország
Jótállás 2 év

Felárért rendelhető opciók: 32A-es változat (egy- és háromfázis), egyedi szín, tartóoszlop, kulcsos kapcsoló (Kérje ajánlatunkat!)


Raktárról szállítjuk. A szállítás bármely magyarországi címre díjmentes.

 

189 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 0 /

 

 
Részletes ismertető plu_hasznut.pdf
array(2) { [0]=> string(2) "20" [1]=> string(2) "22" }