Összecsukható napelemes töltő 12V-os akkumulátorokhoz, 4WHideg téli reggeleken nehezen indul az autója? Gyorsan lemerül az akkumulátor? A brit Solar Technolgy összecsukható, 4 wattos napeleme kiváló eszköze mindenféle 12V-os akkumulátor töltésének. Autók, lakóautók, lakókocsik, kishajók, villamos camping-felszerelések,stb. akkumulátorainak folyamatos töltésére (töltött állapotban tartására) fejlesztették ki.

Ha elutazik és a repülõtéren hagyja autóját, ha csónakja, hajója a kikötőben pihen akkor csak csatlakoztassa a napelemet az akkumulátorra és biztos lehet benne, hogy amikor indulni akar, az akkumulátor fel lesz töltve.
A készülék folyamatos, kb. 300mA-es csepptöltést ad az akkunak, így kiválóan használható a 12V-os akkumulátorok folyamatos töltésére. Jó szolgálatot tehet akkor is, ha pl. autója sokáig áll és sem a motor, sem hálózati töltő nem tudja a lemerült akkumulátort utántölteni.

A napelemet kétféle töltőkábellel szállítjuk - az egyik 12V-os (szivargyújtó) csatlakozóval szerelt, a másik pedig krokodil-csipeszekkel, hogy minden helyzetben csatlakoztatni tudja az akkumulátorhoz.
A napelembe egy dióda van beépítve, ami megakadályozza, hogy sötétben az áram iránya megváltozzon és az akkumulátor lemerüljön. Ezért a napelemet éjjel-nappal, akár hosszabb ideig is az akkumulátorra csatlakoztatva hagyhatja.
Ha a töltendő akkumulátor legalább 30Ah, vagy nagyobb kapacitású (a legtöbb autó-akkumulátor ilyen), akkor a napelem nem fogja azt a túltöltés miatt károsítani. Ha az akkumulátor kapacitása kisebb, mint 30Ah, akkor töltésvezérlõt kell használni (nem része a csomagnak).
A napelem vízálló, ezért hosszabb ideig is kültéren hagyhatja. Akár esõben, hóban is tudja használni.

Szállítás raktárról.


 

16 900 Ft
 
Mindent raktárról szállítunk!
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 16899.89 / db

 

  • 4W összecsukható napelem
  • 4W összecsukható napelem
  • 4W összecsukható napelem
  • 4W összecsukható napelem
  • 4W összecsukható napelem
  • 4W összecsukható napelem
 
Típus SC-PS4001
Technológia Napenergia
Napelem cella teljesítménye 4 Watt
Beépített akkumulátor Nem
Kimeneti feszültség/áram 1 kb15V DC / 270 mA
Kimeneti teljesítmény max. 4 Watt
Burkolat anyaga fekete műanyag
Méret L 237 / 445 mm
Méret W 229 / 237 mm
Méret H 34 / 17 mm
Súly 890 g
Részletes ismertető ps4001.pdf
Kiszerelés 1 db
array(2) { [0]=> string(1) "4" [1]=> string(2) "23" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!