A brit mérnökök által tervezett Freeloader napelemes készülékek képesek elektromos energiával ellátni gyakorlatilag bármilyen mobil elektronikus eszközt. Bárhol is jár a világon – akár a városban sétál, túrázik, a tengerparton napozik, hegyek magas csúcsain jár, az őserdőben barangol, vagy a sarkkör jéghegyei között kalandozik – mobil telefonját, GPS készülékét, zenelejátszóját, kameráját akkor is fel tudja tölteni. Ez a XXI-ik század technológiája! A Freeloader napelemei segítségével a Nap energiájából elektromosságot varázsolhat és feltöltheti mobil készülékei akkumulátorait. A Nap sugaraival töltse fel a Freeloadert, majd kapcsolja hozzá a használni kívánt mobil eszközhöz és azt máris használhatja.

A Freeloader készülék-család három típusa közül választhat:

A trendi és fiatalos Freeloader Pico ideális választás azoknak, akik napközben folyamatosan úton vannak és nincs mindig lehetőségük mobil telefonjuk, MP3 zenelejátszójuk töltésére az elektromos hálózatról. Kirándulások, utazások során, munkahelyen, autóban és bárhol, hasznos segítője ez a napelemes áramforrás. A készülékhez 7 féle színben választható szilikon-gumiból készült tok is.

A Freeloader Classic a túrázók, kempingezők, üzleti utazók hű társa – akár játékok, tabletek, PDA-k, GPS készülékek töltését is megbízhatóan elvégezheti. Az energia-ellátást a beépített akkumulátor segíti, amelyet vagy a kinyitott napelemekkel, vagy a PC USB kimenetéhez csatlakoztatva tölthet fel.

A Freeloader Pro a csúcs-kategóriás, professzionális, nagy-teljesítményű készülék, amely gyakorlatilag bármilyen mobil eszköz, fényképezőgép és videó kamera akkumulátorát el tudja látni energiával. Ha tehát ön a legjobbat, a professzionális megoldást keresi, akkor a Freeloader Pro-t válassza!

Magyarországon a készülékek teljes választékát a www.megérizöldneklenni.hu webáruházban tudja megvásárolni a legkedvezőbb áron. A Freeloader készülékekhez kiegészítőket is ajánlunk széles választékban - például szilikon-gumi tokot (Pico), vagy vízálló vászon hord-táskát (Classic és Pro), kiegészítő nagyteljesítményű napelemet (Supercharger), hálózati adaptert, és a ceruza-elem méretű akkumulátorok töltéséhez való AA+AAA töltő-adaptert.