Webáruházunk is részt vett abban az országos, „medveméretű” marketing játékban, amelyben rengeteg lehetséges ajándék közül száz nyeremény kisorsolásra kerül a játékra jelentkezők között.

Hogy mik lesznek ezek a nyeremények, azt a résztvevők szavazatai döntötték el még decemberben: Az általunk felajánlott ajándék a szavazatok alapján az első száz között volt - az általunk felajánlott napkollektoros melegvíz rendszer kapta a 22-ik legtöbb szavazatot!

Most itt a lehetőség, hogy akár Ön is megnyerje ezt a fantasztikus nyereményt! Csak kattintson ide, válaszoljon három egyszerű kérdésre és máris abba a kalapba kerül a neve, amelyből kisorsolja a Webnyertes Kft. azt a szerencsést, aki megnyeri ezt a fantasztikus ajándékot! Hogy mit is? Olvasson csak tovább!...

Ez egy igazi medve méretű nyeremény! Egy komplett napkollektoros vízmelegítő rendszer, amelyet itt, a webáruházunkban 479.000,- Ft-ért lehet egyébként megvásárolni.

De ez még nem minden! Ehhez hozzáteszünk akár további 100.000,- Ft-ot a beszerelés és a szükséges szerelvények költségeire.

Így a nyeremény értéke több, mint félmillió Ft, kereken 579.000,- Ft!

Tehát ha valaki megnyeri ezt a félmillió forintot érő ajándékot, akkor egy komplett napkollektoros házi vízmelegítő rendszer (150 literes víztartály, 20 vákuum-csöves napkollektor, az összes szükséges kiegészítő elem – vezérlő-berendezés, keringető szivattyú, nyomásmérő, átfolyás-mérő, tágulási tartály, hőátadó folyadék) tulajdonosa lesz – és ezen felül a beszereléshez szükséges szerelvények, csővezetékek és a szakszerű felszerelés költségeit is mi álljuk 100.000,- Ft-ig. (Ez az összeg általában fedezi a teljes kivitelezési költséget egy átlagos családi ház, vagy lakás esetén.) Nézze csak, ez a nyeremény:

A lakásába a melegvizet akár ingyen biztosítja ez a napkollektoros rendszer. Ugye szeretné megnyerni ezt a fantasztikus ajándékot? A játék hamarosan folytatódik és eldől, hogy ki lesz a szerencsés nyertes! Figyelje hírleveleinket és látogassa rendszeresen honlapunkat - hamarosan jelentkezünk a részletekkel!

A játék részleteiről, a szavazás állásáról és a nyertes személyéről csak akkor tudjuk folyamatosan tájékoztatni, ha feliratkozik hírlevelünkre! Ezt ide kattintva teheti meg!