Elkészült webáruházunk mobil eszközökre optimalizált változata! Ezentúl tableten, sőt, mobil telefonon is kényelmesen és jól áttekinthetően lehet környezetbarát termékeink között böngészni.
Webáruházunk fontosnak tartja a folyamatos fejlődést és az innovativ megoldások adaptációját. Az elmúlt egy évben jelentősen megnőtt azoknak a látogatóinknak a száma, akik valamilyen mobil eszközön látogattak el hozzánk. Ma már a webáruház látogatóinak több, mint 10%-ka tableten, vagy okostelefonon futó böngészőn tekinti meg oldalainkat.

Ezért elkészítettük a webáruház mobil eszközökre optimalizált változatát. Ennek működése nagyon egyszerű: a rendszerünk automatikusan felismeri a mobil eszközöket és ebben az esetben a látogató tabletjén, vagy okostelefonján a webáruház mobil eszközökre optimalizát változata jelenik meg alapértelmezésben. Természetesen bármikor lehetősége van átváltani normál verzióra. Ezt a mobil oldalak láblécében található "desktop version" linkre kattintva lehet megtenni.
A mobil változat elsősorban Safari mobil és Chrome mobil keresőkre optimalizált, tehát IOS (iPAD, iPhone) és Android operációs rendszert használó eszközökön egyaránt használható.

A mobil változat - éppen a könnyű kezelhetőség és az áttekinthetőség érdekében - kissé leegyszerüsített változata a normál verziónak. Ezért a mobil változatban egyes - elsősorban információs - oldalak nem jelennek meg, illetve egyes funkciók nem, vagy csak korlátozottan használhatók. Ennek ellenére bízunk benne, hogy látogatóink és vásárlóink szeretni és használni fogják. Próbálja ki most! Mobiljával olvassa be az alábbi QR-kódot és már böngészhet is! Kellemes nézelődést és vásárlást kívánunk!