A mobil eszközökhöz - telefonokhoz, tabletekhez, kamerákhoz, stb. - használható napelemes töltőink nagyon népszerűek az utazók körében. Sokan néha még az utolsó pillanatban is megkeresnek bennünket, hogy nagyon, de nagyon sürgősen szeretnének ilyen készüléket, mert másnap reggel már indulnak is. Volt olyan kedves vásárlónk, aki két hónapra utazott el a Himalájára, de a repülőtér felé még útba ejtett bennünket, mert nem akart napelemes töltő nélkül elindulni. Volt olyan üzletember is, aki taxit rendelt, hogy az vigye ki a repülőtérre a napelemes töltőt, mire ő odaér.

Persze, egy utazás előtt általában csak az utolsó pillanatban jutnak az ember eszébe a legfontosabb dolgok és akkor megy a kapkodás. Itt a nyár, sokan mennek nyaralni és lehet, hogy csak indulás előtti utolsó pillanatban jut eszükbe, hogy telefonálni, internetezni, játszani, vagy zenét hallgatni a világ másik végén is szeretnének, de tudják, hogy ott nem lesz lehetőség a készülékeket napközben feltölteni. Az elem, az akkumulátor viszont - főleg ha intenzíven használják a készüléket - hamar lemerülhet.

Nos, vége az utazás előtti esti idegeskedéseknek! Mostantól a webáruházunkban árusított napelemes töltőket akár az utolsó pillanatban, a beszállás előtti percekben is meg tudják vásárolni. Készülékeink ugyanis egész nyáron kaphatók lesznek a budapesti Liszt Ferenc Repülőtér tranzitvárójában, mind a 2A, mind pedig a 2B terminálon.

Akik a 2A terminálról utaznak, azok a Virgin Store-ban, akik pedig nem schengeni országba, tehát a 2B terminálról utaznak, azok a tranzit váró RELAY üzletében is megvásárolhatják a honlapunkon kiválasztott napelemes töltőt.*

Sőt, ha valaki esetleg a hévizi Balaton Airportról indul, az ottani tranzit Duty Free shopjában is megtalálja készülékeinket.

Persze azért biztos, ami biztos! Ne hagyja az utolsó pillanatra vásárlását! Sokkal nyugodtabban tud útnak indulni, ha időben, az elutazás előtt 1-2 héttel megvásárolja az Önnek legmegfelelőbb napelemes töltőt. Akár már most is megteheti - csak kattintson ide!




*Mindent megteszünk, hogy a napelemes töltők teljes kínálata folyamatosan elérhető legyen a repülőtéri boltokban, de elnézését kérjük, ha az Ön által kiválasztott típus az adott időpontban esetleg nem áll rendelkezésre.