HUBi 10k házi napelemes rendszer bővítő modul

A HUBi egy megbízható és tartós, mini napelemes energia-ellátó és világító rendszer. Segítségével elektromos energiát és világítást tud biztosítani minden olyan helyen, ahol az elektromos hálózat nem áll rendelkezésre, vagy kiépítése nagyon költséges lenne. Ideális megoldás kempingezéshez, horgászáshoz, kisebb nyaralókhoz, erdei menedékházakhoz, stb. – egyszóval minden olyan helyen, ahol világításra és mobil eszközök töltéséhez elegendő elektromos energiára van szükség.
A HUBi úgy működik, hogy egy napelem segítségével a Nap sugaraiból elektromos energiát állít elő, amit a központi egységbe beépített, könnyű és megbízható Líthium akkumulátorban tárol. A beépített elektronika biztosítja a napelem hatékony működését és védi az akkumulátort a túltöltéstől. A HUBi10k rendszerben egy 10Ah kapacitású akkumulátor biztosítja, hogy hosszú időn át világítani és pl. akár több mobil telefont, vagy tabletet fel lehessen tölteni. A HUBi10k lehetővé teszi, hogy akár laptopot, vagy 12V-os TV-t is használhasson. A HUBi központi egységére 1db 12V-os fogyasztót (autós „szivargyújtó” csatlakozással), 2db 5V-os fogyasztót (pl. mobiltelefont, tabletet) USB csatlakozással és 2db LUMI lámpát tud csatlakoztatni.

A HUBi10k rendszer ezen felül modulárisan bővíthető – a HUBi Expansion Battery segítségével az akkumulátor kapacitása (és a hozzá csatlakoztatható eszközök száma) tovább növelhető. Akár háromszorosára is. Lehetőség van további napelemek csatlakoztatására is (HUBi Expansion Solar Panel 20W), ami biztosítja, hogy az akkumulátor még gyorsabban töltődjön fel. Így még több energia áll rendelkezésre.

Ez a készlet ezt a bővítő modult tartalmazza. A készlet része egy összekötő csatlakozó kábel is, amellyel a bővítő modult a HUBi10k rendszerhez lehet csatlakoztatni.

A rendszer „plug and play”, egyszerűen, bárki által házilagosan is néhány perc alatt üzembe helyezhető. Felszerelése, összeállítása és használata nem igényel speciális szaktudást. Csak csatlakoztassa a kábeleket a megfelelő helyre és már használatra kész is a rendszer. A termékhez részletes üzembe-helyezési és használati útmutatót adunk.

Opcionálisan rendelhető további kiegészítők*:
HUBi Expansion Solar Panel 20W – kiegészítő napelem, műanyag sarokvédővel (összesen max. 2 db kiegészítő panel csatlakoztatható a rendszerhez)
csatlakozó kábel hosszabbító napelemhez (2,5m, vagy 5m hosszú)
csatlakozó kábel hosszabbító LUMI lámpához (2,5m hosszú)
kiegészítő LUMI lámpa
elosztó kábel LUMI lámpákhoz
HUBi fali beépítő keret
napelem tartó állvány, falra szerelhető
HUBi hálózati töltő (230V-os hálózatról feltöltheti a HUBi akkumulátorát)
töltő adapter fényképezőgép/kamera akkukmulátorok töltéséhez (CamCaddy2)
12V-os ventillátor
*Lépjen velünk kapcsolatba, hogy tájékoztathassuk az opcionális eszközök árairól és szállítási határidejéről!

Megrendelésre szállítjuk. Szállítási idő 8...10 munkanap.

 

59 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 59899.9945 / készlet

 

 
Típus HUBI10K bővítő modul
Technológia Napenergia
Napelem cella teljesítménye 20 Watt
Beépített akkumulátor 10.000mAh
Kimeneti feszültség/áram 1 12V max. 3A
Kimeneti feszültség/áram 2 2x5V max 2A
Kimeneti feszültség/áram 3 2x12V (világítás)
Kimeneti teljesítmény max. 43 Watt
Beépített akkumulátor feltöltési ideje 7...10 óra
Részletes ismertető hubi usermanual hu.pdf
Kiszerelés készlet
array(3) { [0]=> string(1) "4" [1]=> string(2) "23" [2]=> string(2) "24" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!