Telefonon vezérelhető szobatermosztát kijelzővel

Nem érkezik többé télen a jéghideg lakásába, házába, nyaralójába, ha a fűtést a telefonhívással állítható szobatermosztáttal vezérli. Csak mobiljáról fel kell hívnia a termosztát telefonszámát és megadni az azonosítóját. A készülék automatikusan megméri és elmondja önnek a lakás aktuális hőmérsékletét. A telefonja szám billentyűin megadhatja az új hőmérsékletet. A termosztát rögzíti az új értéket amit ismételten beolvas Önnek, majd ennek megfelelően vezérli a helyiség fűtését/hűtését. Az egész egy percet sem vesz igénybe...
Ez a típusú készülék kijelzővel és kezelőegységgel is rendelkezik, így telefonon keresztül és a helyszínen manuálisan is beállítható a helyiség hőmérséklete.
A termosztátot egy telefonhívással könnyedén kipróbálhatja akár most is. Hívja fel a következő telefonszámot 06-20-458-2447 itt egy kipróbálható készülék fog automatikusan bejelentkezni. Ez után adja meg a PIN kódot (2222) majd válasszon a hőmérséklet állítási lehetőségei közül.
A készülékhez szükséges hálózati tápegységet a csomag tartalmazza.
Ha a mobil vétel a felszerelés helyén gyenge, kérje azt a változatot, amely külső antenna-csatlakozóval van ellátva. Ehhez egy külső antenna szükséges, ami opcionálisan rendelhető. Erre a készülékre a gyártó 1 év cseregaranciát biztosít. (A készülék használatához egy - bármilyen magyarországi mobilszolgátatónál működő - SIM kártyára van szükség, amit a csomag nem tartalmaz. Ez lehet akár előfizetéses, akár feltölthető kártya. Utóbbi esetben gondoskodjon a kártya meghatározott időközönkénti feltöltéséről egy minimális összeggel, hogy a hívószám aktív maradjon.)

Csak megrendelésre szállítjuk. Szállítási határidő kb. 8...10 munkanap.
 

79 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 79899.99895 / db

 

  • Mobil telefonon vezérelhető termosztát
 
Típus THERMOBILE HDW-02A
Programozhatóság Telefonon keresztüli (DTMF) és manuális hőmérséklet állítás is lehetséges
Fagyvédelem +6 C alatt automatikusan bekapcsolja a fűtést
Tápegység Hálózati tápegységről (tartozék)
Vezérelt kazánok A legtöbb kazántípushoz használható (ha bizonytalan, kérje ki szakember tanácsát)
Felszerelés Falra szerelhető a hagyományos mechanikus termosztát helyett
Távvezérlés mobil telefonon (SMS) igen (egy működő SIM-kártya szükséges bármely mobil szolgáltatótól)
Kiszerelés 1 db
array(2) { [0]=> string(1) "6" [1]=> string(2) "18" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!