Lenvászon szatyor 40x40cm

Apró dolog, de ha mindenki úgy megy vásárolni, hogy mindig visz magával egy szatyrot és nem vesz minden alkalommal egy új zacskót a pénztárnál, akkor sokmillió tonna műanyagzacskót lehet kivonni a forgalomból, amelyek előállításához akkor sem nyersanyagokra, sem energiára nincs szükség és a szemétbe kerülve sem szennyezik tovább a környezetet.
Ez a nagyon sokszor felhasználható, erős, strapabíró lenvászon szatyor nemcsak tetszetős, természetes, de teljesen környezetbarát is. Űrtartalma kb. 20 liter - egy napi bevásárlásnál nagyon sok mindent el tud benne helyezni. De használhatja ajándékok csomagolására, strandtáskának és még nagyon sokféleképpen. Ha pedig elhasználódott, csak nyugodtan dobja ki, biztos lehet benne, hogy a legkevésbé sem terheli, szennyezi a környezetet.
Méret, kb. 40x40cm

 

390 Ft
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 389.9916 / db

 

  • Lenvászon szatyor 40x40cm
 
Típus V-TASAK-40
Méretek kb. 40x40 cm
Kiszerelés 1 db
array(3) { [0]=> string(1) "5" [1]=> string(2) "16" [2]=> string(2) "25" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!