Programozható és telefonon vezérelhető szobatermosztát

Nem érkezik többé télen a jéghideg lakásába, házába, nyaralójába, ha a fűtést a telefonhívással állítható szobatermosztáttal vezérli. Csak mobiljáról fel kell hívnia a termosztát telefonszámát és megadni az azonosítóját. A készülék automatikusan megméri és elmondja önnek a lakás aktuális hőmérsékletét. A telefonja szám billentyűin megadhatja az új hőmérsékletet. A termosztát rögzíti az új értéket amit ismételten beolvas Önnek, majd ennek megfelelően vezérli a helyiség fűtését/hűtését. Az egész egy percet sem vesz igénybe...
A Thermobile e legintelligensebb típusa képes riasztást adni a fűtésrendszer meghibásodása esetén is. A fagyveszély a fűtésrendszerek legnagyobb ellensége, mert a fagy tönkreteheti az egész fűtésrendszert. Ezért ha a helyiségben a hőmérséklet +4 fok alá csökken, akkor a Thermobile automatikusan SMS-t küld az Ön által előre beprogramozott telefonszámra és figyelmeztet a fagyveszélyre. Ugyanígy beállítható, hogy túlfűtés - +28 fok fölött - is telefonos riasztást adjon a készülék. Így van ideje és lehetősége a szükséges intézkedéseket megtenni, hogy megelőzze a kárt.
A telefonos beállításon kívül a termosztát programozható is, azaz meghatározott időpontokhoz meghatározott hőmérsékleteket rendelhet (ezeket a telefonos beállítással bármikor felülírhatja). A készülék heti programozása lehetséges (összesen 10 időponthoz rendelhető különböző hőmérséklet.)

A készülék működéséhez szükséges tápegységet a csomag tartalmazza.
A termosztátot egy telefonhívással könnyedén kipróbálhatja akár most is. Hívja fel a következő telefonszámot 06-20-458-2447 itt egy kipróbálható készülék fog automatikusan bejelentkezni. Ez után adja meg a PIN kódot (2222) majd válasszon a hőmérséklet állítási lehetőségei közül.
Ha a mobil vétel a felszerelés helyén gyenge, kérje azt a változatot, amely külső antenna-csatlakozóval van ellátva. Ehhez egy külső antenna szükséges, ami opcionálisan rendelhető. Erre a típusú készülékre a gyártó kiemelkedő, 7 év (!) cseregaranciát biztosít. (A készülék használatához egy - bármilyen magyarországi mobilszolgátatónál működő - SIM kártyára van szükség, amit a csomag nem tartalmaz. Ez lehet akár előfizetéses, akár feltölthető kártya. Utóbbi esetben gondoskodjon a kártya meghatározott időközönkénti feltöltéséről egy minimális összeggel, hogy a hívószám aktív maradjon.)

Csak megrendelésre szállítjuk. Szállítási határidő kb. 8...10 munkanap.
 

89 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 89899.999905 / db

 

  • Mobil telefonon vezérelhető termosztát
  • Mobil telefonon vezérelhető termosztát opcionális külső antennával
  • Mobil telefonon vezérelhető, programozható termosztát
 
Típus THERMOBILE HDW-02B
Programozhatóság Programozható, valamint telefonon keresztül (DTMF) és manuális hőmérséklet állítás is lehetséges
Fagyvédelem +6 C alatt automatikusan bekapcsolja a fűtést
Tápegység Hálózati tápegységről (tartozék)
Vezérelt kazánok A legtöbb kazántípushoz használható (ha bizonytalan, kérje ki szakember tanácsát)
Felszerelés Falra szerelhető a hagyományos mechanikus termosztát helyett
Távvezérlés mobil telefonon (SMS) igen (egy működő SIM-kártya szükséges bármely mobil szolgáltatótól)
Részletes ismertető thermobile2b.pdf
Kiszerelés 1 db
array(1) { [0]=> string(2) "18" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!