20W Napelemes készlet hajóhoz, lakókocsihoz, kempingezéshez
Elsősorban lakókocsik, lakóautók, hajók áramellátásához ajánljuk angol gyártmányú, nagyteljesítményű, 12V-os, napelemes készletünket, de sok más helyen is hasznosan alkalmazható (pl. úszó-házak, nomád kempingezés, weekendházak, vadász- és menedékházak, építkezési területek, lakó-konténerek, stb.) A lakókocsira, lakóautóra, hajóra a készletben található rögzítő konzolok segítségével felszerelhető napelem segítségével biztosíthatja a folyamatos energia ellátást, anélkül, hogy a töltéshez a jármű motorját járatni kellene.A 20 wattos lakókocsi-, vagy hajó napelem-készlet ideális megoldás a kisebb lakókocsik, lakóautók és hajók számára, ahol az elektromos fogyasztás csak a világítás üzemeltetésére korlátozódik és az is elsősorban nyáron, napsütéses időben. A napelem várható élettartama meghaladja a 20 évet. A napelem bármilyen ólomsavas, vagy ólomzselés akkumulátorhoz csatlakoztatható a készletben található töltésvezérlőn keresztül.
A 45W-os napelem ideális napsütéses időben 1,0...1,2A töltőáramot biztosít az akkumulátornak, naponta maximum 100...130Wh energiát képes előállítani.

A készlet tartalma:
1db 20W napelem panel (638x278x25mm)
kb. 7m kábel
1db töltésvezérlő
1db biztosíték
2db krokodil csipesz
1 készlet napelem rögzítő konzol (ABS)
1db vízzáró kábel bevezető harang
1db Sikaflex 252 ragasztó, 300ml
csavarok, kábelkötöző, szerelési útmutató

Raktárról szállítjuk.


 

91 000 Ft
 
Mindent raktárról szállítunk!
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 90999.31 / készlet

 

  • Napelemes készletek lakókocsikhoz, lakóautókhoz, hajókhoz
  • Napelemes készletek lakókocsikhoz, lakóautókhoz, hajókhoz
 
Típus STPMH020
Technológia Napenergia
Napelem cella teljesítménye 20 Watt
Beépített akkumulátor Nem
Kimeneti teljesítmény max. Nem
Részletes ismertető nagy_keszletek_fix.pdf
Kiszerelés 1 készlet
array(2) { [0]=> string(1) "4" [1]=> string(2) "23" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!