Prémium flexibilis napelemes készlet hajóra, lakókocsira, 60WA mindössze 3mm vastag, teljesen víz- és időjárásálló napelemeket szélsőséges körülmények közötti használatra tervezték. Ellenállnak a legszélsőségesebb időjárási viszonyoknak, a sós tengervíznek és felületük (korlátozottan) lépésálló. A prémium kivitelű flexi napelemek professzionális igényeket is kielégítő, kiemelkedően stabil elektromos és mechanikai paraméterekkel rendelkeznek.
Használhatók hajókon, yachtokon, csónakokon, camping- és lakóautókon, lakókocsikon akár kissé ívelt felületeken és olyan helyeken is, ahol elkerülhetetlen, hogy néha rálépjenek. A napelem-panel rozsdamentes acél csavarokkal és/vagy a készlethez mellékelt Sikaflex ragasztóval rögzíthető a felülethez. A panelek kialakítása olyan, hogy kis ívben hajlíthatók, így a hajók, járművek enyhe görbülettel rendelkező felületeire is rögzíthetők.
A hosszú és keskeny, 60W-os napelemet bármilyen ólomsavas, vagy ólomzselés akkumulátorhoz csatlakoztatható a készletben található töltésvezérlőn keresztül. Ideális napsütéses körülmények között kb. 3,5A töltőáramot biztosít az akkumulátornak, így maximálisan naponta kb. 380...400Wh energiát tud termelni. Elsősorban olyan esetekben ajánljuk, amikor közepes energiaigényű fogyasztókat használ (pl. világítás, hűtőtáska).
A készlet tartalmazza valamennyi alkatrészt és szerelési anyagot, amelyek segítségével akár házilag is felszerelheti napelemes rendszerét.

A készlet tartalma:
1 db 60W flexi napelem panel (1450x345x3mm)
kb. 4m kábel
1db töltésvezérlő
1db biztosíték
2 db krokodil-csipesz
1db kábel bevezető harang
1db Sikaflex 292i ragasztó, 300ml
csavarok, kábelkötöző, szerelési útmutató

Megrendelésre szállítjuk. Szállítási idő kb. 8...10 munkanap.

 

222 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 222898.97 / készlet

 

  • Prémium flexibilis napelemes készlet hajókhoz
  • Prémium flexibilis napelemes készlet hajókhoz
  • Prémium flexibilis napelemes készlet hajókhoz
  • Flexibilis vízálló napelem
  • Prémium flexibilis napelemes készlet hajókhoz
  • Napelemes töltő
  • Prémium flexibilis napelemes készlet hajókhoz
  • Prémium flexibilis napelemes készlet hajókhoz
 
Típus SFPP060
Technológia Napenergia
Napelem cella teljesítménye 60 Watt
Beépített akkumulátor Nem
Kimeneti teljesítmény max. 60 Watt
Burkolat anyaga műanyag, fehér
Méret L 1450 mm
Méret W 315 mm
Méret H 3 mm
Részletes ismertető nagy_keszletek_flexi.pdf
Kiszerelés 1 készlet
array(2) { [0]=> string(1) "4" [1]=> string(2) "12" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!