Napelemes töltő 12V-os akkumulátorokhoz, 5W

Ez az 5W-os napelemes töltő ideális választás, ha meg akarja akadályozni az akkumulátor teljes lemerülését lakókocsijában, hajóján, vagy bárhol, ahol akkumulátort használ. A 5W-os, robosztus, kültéri használatra tervezett napelem folyamatos csepptöltést (kb. 300…350mA) ad 12V-os ólomsavas, vagy ólomzselés akkumulátorának. Ezzel nemcsak jelentősen megnöveli az akkumulátor élettartamát, de biztosíthatja, hogy az ne merüljön le teljesen (pl. pótolja a riasztó, vagy más kisebb fogyasztók által felvett energiát). A napelem egy diódát is tartalmaz, ami megakadályozza az akkumulátor lemerülését éjszaka. A készlet tartalmaz 4m kábelt és valamennyi szükséges csatlakozót, szerelvényt – a mellékelt leírás alapján különleges szakértelem és speciális szerszámok nélkül bárki házilag is össze tudja állítani a napelemes akkumulátor töltőt. Csak csatlakoztassa az akkumulátorhoz, fordítsa a napelemet a Nap felé és már tölti is. Ideális napsütéses körülmények között az 5W-os napelem kimenetén 350mA töltőáram mérhető, ami az akkumulátorba naponta kb. 2,5Ah (30Wh) energiát tud visszatáplálni.
Ha az 5W-os napelemes töltőt 35Ah-ás, vagy nagyobb kapacitású akkumulátorhoz használja, akkor nem kell töltésvezérlőt használni, az akkumulátor nem fog károsodni.

A csomag tartalma:
1 db 5W-os napelem panel (306x218x25mm)
kb. 4m kábel
2 db krokodil-csipesz
szerelési útmutató

Napelemes rendszeréhez töltésvezérlőt, napelemtartó konzolt és egyéb szerelési anyagokat is vásárolhat, ha ide kattint. 

15 900 Ft
 
Mindent raktárról szállítunk!
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 15899.13 / db

 

  • Napelemes akkumulátor töltő
 
Típus STP005
Technológia Napenergia
Napelem cella teljesítménye 5 Watt
Beépített akkumulátor Nem
Kimeneti teljesítmény max. Nem
Méret L 306 mm
Méret W 218 mm
Méret H 25 mm
Súly kb. 1,0 kg
Részletes ismertető napelemes_toltok_fix.pdf
Kiszerelés 1 készlet
array(2) { [0]=> string(1) "4" [1]=> string(2) "23" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!