Hordozható hálózati kábeles elektromos autó töltő - Type1 - 2,3 kW

A ZEN-T1 hordozható Type1 töltő, a legtöbb Type1 töltőcsatlakozóval rendelkező elektromos autó, bármilyen védőföldeléssel rendelkező 230 V-os háztartási konnektorból való töltéséhez használható. A készülék 10 A töltőáramot, 2,3 kW töltési teljesítményt (nem változtathatót) biztosít.

Egyszerűen csak csatlakoztassa a hordozható töltőt a hálózati konnektorba. A csatlakoztatás után a készülékben egy inicializálási folyamat indul el. Ez néhány másodpercig tart és az előlapon lévő három LED kijelző mindegyike fel fog villanni. Ezután a zöld LED folyamatosan világítani fog, ami azt jelzi, hogy a készülék használatra kész.

A folyadékkristályos kijelzőn nyomon követheti a következőket: a töltőkészülék hőmérsékletét, a töltőfeszültséget, a töltőáram nagyságát, a töltési teljesítményt, a töltéshez felhasznált energia mennyiségét, a töltés során eltelt időt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék kizárólag megfelelő védőföldeléssel rendelkező hálózati konnektorról használható. Ha a védőföldelés nem megfelelő, a töltő nem fog megfelelően működni!

FONTOSABB MŰSZAKI ADATOK:
- Beltéren és kültéren egyaránt - akár esőben, hóban is - használható (fröccsenő víz ellen védett, IP54 kivitel).
- Hordozható, de a falra fixen is felszerelhető, felcsavarozható.
- Type1 töltőcsatlakozó, a töltőkábel hossza 5 méter.
- Háromszínű LED és folyadékkristályos kijelző mutatja a töltés aktuális állapotát.
- Az elektromos autók töltésére vonatkozó szabvány előírásainak megfelel.
- Feszültség: 230 V AC / 10 A (bármilyen védőföldeléssel rendelkező háztartási konnektorról használható).
- Működési hőmérséklet-tartomány -30…+50 °C.
- Túlmelegedés elleni védelem, túlfeszültség- és villámcsapás elleni védelem.
- Hálózati feszültségkimaradás esetén a töltés automatikusan újraindul.

A készülék többek között a következő autókkal kompatibilis (a felsorolás nem teljes): Citroën C-Zero, Citroën Berlingo Electric, Fiat 500e (USA), Ford Focus Electric (2016), Ford C-Max Hybrid (2016), Kia Soul, Mitsubishi Outlander PHEV, Mitsubishi i-Miev, Nissan e-NV200, Nissan Leaf (2017 előtti modellek), Opel Ampera, Renault Fluence Electric ZE, Renault Kangoo Maxi ZE (2015 előtti modellek), Toyota Prius PHEV.

Raktárról szállítjuk. A szállítás bármely magyarországi címre díjmentes.

 

139 900 Ft
 
Mindent raktárról szállítunk!
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 139899.39 / db

 

 
Típus ZE-T1-10A
array(2) { [0]=> string(2) "30" [1]=> string(2) "32" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!