Hordozható elektromos autó töltő - Type2 - 2,3 kW

A ZEN-T2 hordozható Type2 töltő, a legtöbb Type2 töltőcsatlakozóval rendelkező elektromos autó, bármilyen védőföldeléssel rendelkező 230 V-os háztartási konnektorból való töltéséhez használható. A készülék 10 A töltőáramot, 2,3 kW töltési teljesítményt (nem változtathatót) biztosít. Egyszerűen csak csatlakoztassa a hordozható töltőt a hálózati konnektorba. A csatlakoztatás után a készülékben egy inicializálási folyamat indul el. Ez néhány másodpercig tart és az előlapon lévő három LED kijelző mindegyike fel fog villanni. Ezután a zöld LED folyamatosan világítani fog, ami azt jelzi, hogy a készülék használatra kész. A folyadékkristályos kijelzőn nyomon követheti a következőket: a töltőkészülék hőmérsékletét, a töltőfeszültséget, a töltőáram nagyságát, a töltési teljesítményt, a töltéshez felhasznált energia mennyiségét, a töltés során eltelt időt.


Felhívjuk figyelmét, hogy a készülék kizárólag megfelelő védőföldeléssel rendelkező hálózati konnektorról használható. Ha a védőföldelés nem megfelelő, a töltő nem fog megfelelően működni!


FONTOSABB MŰSZAKI ADATOK: Beltéren és kültéren egyaránt - akár esőben, hóban is - használható (fröccsenő víz ellen védett, IP54 kivitel). Hordozható, de a falra fixen is felszerelhető, felcsavarozható. Type2 (IEC 62196) töltőcsatlakozó, a töltőkábel hossza 5 méter. Háromszínű LED és folyadékkristályos kijelző mutatja a töltés aktuális állapotát. Az IEC 61851 (az elektromos autók töltésére vonatkozó) szabvány előírásainak megfelel. Feszültség: 230 V AC / 10 A (bármilyen védőföldeléssel rendelkező háztartási konnektorról használható). Működési hőmérséklet-tartomány -30…+50 °C. Túlmelegedés elleni védelem, túlfeszültség- és villámcsapás elleni védelem. Hálózati feszültségkimaradás esetén a töltés automatikusan újraindul.


A készülék többek között a következő autókkal kompatibilis (a felsorolás nem teljes): Audi A3 e-Tron, BMW összes elektromos és Plug-in Hybrid típusa, Fiat 500e (EU), Ford Focus Electric (2017), Hyundai Ionic Electric, Hyundai Ionic PHEV, Hyuindai Kona Electric, Kia Niro PHEV, Mercedes összes elektromos és Plug-inHybrid típusa, Nissan Leaf (2018), Porsche Panamera PHEV, Porsche Cayenne PHEV, Renault Kangoo Maxi ZE (2015-től), Renault ZOE, Smart For2 Electric Drive, Volvo összes PHEV típusa, Volkswagen összes elektromos és Plug-in Hybrid típusa.


További információ itt olvasható  >>>


Raktárról szállítjuk. A szállítás bármely magyarországi címre díjmentes.

 

138 900 Ft
 
Mindent raktárról szállítunk!
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 138899.9 / db

 

 
Típus ZE-T2-10A
array(2) { [0]=> string(2) "30" [1]=> string(2) "32" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

   
[profiler]
Memory usage: real: 17301504, emalloc: 17174984
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem