Elektromos autó töltő, ViatorPower ePLUG+ Home Premium, 11-22 kW

A ViatorPower ePLUG+ Home Premium az elektromos autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló csatlakozós fali gyorstöltő berendezés (angol elnevezése: EVSE – Electric Vehicle Supply Equipment). Az ePLUG+ Home Premium beépített szabványos csatlakozó aljzattal rendelkezik, amelyhez szabványos töltőkábelt tud csatlakoztatni és így minden – az európai szabványoknak megfelelő – elektromos autót tud tölteni a megfelelő töltőkábelt használva. Az ePLUG+ Home Premium Edition töltőpont ideális otthoni töltési megoldás, ha gyorsan és kényelmesen akarja feltölteni elektromos autóját. Különösen optimális megoldás, ha a családban több elektromos autó is van, amelyek különböző töltőcsatlakozóval (Type1, illetve Type2) vannak szerelve.

Az ePLUG+ Home Premium Edition csatlakozós fali gyorstöltő kétféle 11 kW (3 fázis/400 V/3x16 A) és 22 kW (3 fázis/400 V/3x32 A) teljesítményű változatban készül. A készülékkel bármilyen elektromos- és plug-in-hybrid autó tölthető, de a három fázisú töltést kezelni képes elektromos járművek esetén lehet a töltési teljesítményt maximálisan kihasználni. Az ePLUG+ Home Premium Edition készülékbe kiemelkedően nagy biztonságot nyújtó, ú.n. „B” típusú áram-védőkapcsoló (FI-relé) és megfelelő túláram-védelem van beépítve, a legszigorúbb érintésvédelmi elvárásoknak,valamennyi az elektromos autók töltésére vonatkozó hazai és európai szabvány előírásainak megfelel. A készülék valamennyi biztonsági kapcsolója a felhasználó számára hozzáférhető a kezelőablakon keresztül.

Az ePLUG+ Home Premium Edition csatlakozós fali gyorstöltő készülékbe opcionálisan 3 fázisú fogyasztásmérő is beépíthető, ami lehetővé teszi az elektromos jármű töltésére fordított elektromos energia mennyiségének nyomon követését, illetve szükség szerinti elszámolását. Az ePLUG+ Home Premium Edition készülék egy kulcsos kapcsolóval is rendelkezik, ami megakadályozza a töltő illetéktelen használatát. Az ePLUG+ Home Premium Edition töltőkészülék függőleges (fal)felületre szerelhető fel, bel- és kültéren egyaránt (IP 54 – por- és freccsenő víz ellen védett)

Figyelem: a maximális töltőáram (maximális teljesítmény) csak azt jelöli, hogy a kábeles fali gyorstöltő készülék milyen maximális teljesítmény leadására képes. Azonban az, hogy ezt a maximális töltési teljesítményt teljesen ki tudja-e használni, az a jármű fedélzeti töltőberendezésétől függ.

Ugyanígy fontos figyelembe venni, hogy egy ingatlan elektromos hálózata és a közmű-bekötés a háztartás általános igényeire méretezettek és nem biztos, hogy van a rendszerben elegendő tartalék ahhoz, hogy egy olyan nagy teljesítményű fogyasztót, mint a töltőkészülék, bővítés nélkül be lehet a hálózatba kötni. Ezért a töltő felszerelése előtt feltétlenül nézesse át szakemberrel az ingatlan elektromos rendszerét. Az is előfordulhat, hogy az áramszolgáltatónál kérnie kell az ingatlan elektromos teljesítményének bővítését.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Fontosabb műszaki adatok

Cikkszám: PLP-16-3-HP / PLP-32-3-HP *
Névleges feszültség: 400 V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram: 3 x 16 A vagy 3 x 32 A *
Töltő teljesítmény: 11 kW, vagy 22 kW *
Túláram- és áramütés elleni védelem: Beépített áram-védőkapcsoló 4 pol., 40 A/30 mA/”B” típus és C32 A, 4 pol. kismegszakító
Csatlakozó: Type2 (female) aljzat
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: Láng- és ütésálló, ABS
IP védettség: IP 54
Működési hőmérséklet: - 20 ... + 50 ºC
Befoglaló méretek: kb. 330 x 330 x 120 mm
Tömeg: kb. 5 kg
Jótállás: 2 év

* Típustól függően.

Raktárról szállítjuk. A szállítás bármely magyarországi címre díjmentes.

 

359 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 0 /

 

 
array(2) { [0]=> string(2) "30" [1]=> string(2) "33" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

   
[profiler]
Memory usage: real: 17301504, emalloc: 17012208
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem