ViatorPower - Elektromos autó töltőkábel - Type2-Type2, 16 A ~ 3,7 kW

A töltőkábel segítségével tudja a töltőkészüléket elektromos és plug-in-hybrid autója töltőbemenetére csatlakoztatni.

Ha olyan töltőponthoz akar csatlakozni, amelyben nincs beépített kábel, csak egy csatlakozó aljzat, akkor egy külön töltőkábelt kell használnia. Annak, aki elektromos autóval rendelkezik mindenképpen érdemes egy ilyen töltőkábelt beszereznie, mert a nyilvános töltőpontok többségéhez csak ezzel tudja autóját hozzákapcsolni. A töltőpontok csatlakozója egész Európában szabványos, így ugyanazzal a kábellel bármely töltőponthoz kapcsolódhat belföldön és külföldön egyaránt.

A töltőkábelen nagy áramerősség folyik át, amikor tölti a járművet. Ezért a kábelek fontos paramétere, hogy mekkora maximális töltőáramra vannak méretezve. Ha a vezeték keresztmetszete nem elegendően nagy a töltőáramhoz, akkor a kábel melegedni fog, extrém esetben elolvadhat és kigyulladhat. Ezért nagyon fontos, hogy csak minőségi, megbízható forrásból származó töltőkábelt használjon. A házilag barkácsolt töltőkábelek nagyon veszélyesek.

A töltőkábelek csatlakozóiba olyan ellenállás van beépítve, aminek értéke alapján a töltőkészülék azonosítani tudja, hogy milyen maximális töltőárammal terhelhető a kábel. A készülék mindig csak akkora töltőáramot engedélyez, amire a töltőkábel méretezve van. Ezért a töltőkábel is befolyásolja, hogy milyen teljesítménnyel – és így milyen gyorsan – tudja feltölteni autóját. A kábel hossza 5 m.

A töltőkábelt – többek között – a következő autótípusokhoz tudja használni:

Audi A3 e-tron, BMW 225xe Plug-in Hybrid, BMW 330e Plug-in Hybrid, BMW 740e Plug-in Hybrid, BMW i3 (3,7 kW), BMW i8, BMW X5 xDRIVE40e Plug-in Hybrid, Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid, KIA Optima Plug-In Hybrid, KIA Niro Plug-In Hybrid, Mercedes C350 Plug-In Hybrid, MINI Cooper S E Countryman, Porsche Panamera S E-Hybrid, Porsche Cayenne S Hybrid (3,7 kW), Renault Kangoo Z.E. (2013), Smart For-Two ED (3,7 kW), Toyota Prius Plug-In (2016), Volkswagen e-up, Volkswagen Golf GTE, Volkswagen Passat GTE, Volvo S90 T8 Plug-In Hybrid, Volvo V60 Plug-In Hybrid, Volvo V90 T8 Plug-In Hybrid, Volvo XC60 T8 Plug-In Hybrid, Volvo XC90 T8 Twin Engine Plug-In Hybrid.

Raktárról szállítjuk.

A szállítás bármely magyarországi címre díjmentes.

 

75 900 Ft
 
Mindent raktárról szállítunk!
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 75899.01 /

 

 
Típus C16-2M2F-1P-5

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

   
[profiler]
Memory usage: real: 19922944, emalloc: 19670696
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem