Elektromos autó töltő eCABLE+ Plug-in Edition Type2 kábeles

A Plug-in elektromos autó töltő készüléket Ön is üzembe tudja helyezni, nem kell villanyszerelőt hívnia!

Bármilyen – Type2 töltőcsatlakozóval kompatibilis – elektromos autó tölthető, de elsősorban a 3,7 kW teljesítménnyel (230 V/16 A) tölthető plug-in-hybrid autókhoz optimalizált. Az eCABLE+ Plug-in Edition elektromos autó töltő Type2 ideális megoldás, ha plug-in-hybrid autóját gyorsan, kényelmesen akarja tölteni. Az elektromos- és plug-in-hybrid autók gyári tartozék töltője a járművet általában csak hosszú idő alatt tölti fel, mert teljesítménye korlátozott (általában nem több, mint 2 kW). Az eCABLE+ PE készülék lényegesen nagyobb (3,7 kW) teljesítményű, ezért használatával autóját lényegesen gyorsabban, rövidebb idő alatt tudja teljesen feltölteni.

A gyorstöltő készüléket a garázsban, beállóban a falra tudja fixen szerelni, és a töltőt autójához pillanatok alatt tudja csatlakoztatni. 5 m hosszú, fixen beépített töltőkábellel rendelkezik, amely az adott autónak megfelelő Type2 csatlakozóval van szerelve. Az eCABLE+ Plug-in Edition elektromos autó töltő type2 készülék üzembe helyezéséhez nem szükséges villanyszerelőt hívnia. Ön, vagy egy ügyesebb ezermester barátja, egy fúrógép és egy csavarhúzó segítségével is fel tudja szerelni. Az elektromos csatlakoztatásához pedig egy megfelelő 16 A-es konnektorra van szükség.

A fali töltőt olyan védőföldeléssel rendelkező csatlakozó aljzatba tudja közvetlenül csatlakoztatni, amely 16 A áramerősségre méretezett (az elektromos elosztó szekrényben 16A-es kismegszakítóval védett) és a töltőn kívül más fogyasztó az áramkörre nem csatlakozik. Az eCABLE+ Plug-in Edition elektromos autó töltő type2 minden olyan biztonsági funkcióval rendelkezik, amit a vonatkozó szabvány az elektromos autók töltőire előír. A gyorstöltő készülék valamennyi, az elektromos autók töltőire vonatkozó hazai és európai szabványnak megfelel. Felszerelhető beltéren és kültéren egyaránt, használható akár esőben, hóban is. A hibamentes működésre a gyártó 2 év jótállást vállal.

Az eCABLE+ PE egy professzionális fali gyorstöltő, amellyel gyorsabban és kényelmesebben tudja feltölteni elektromos- és plug-in-hybrid autóját, mint a legtöbb hordozható konnektoros töltővel. Ha valóban megbízható, biztonságos és üzembiztos megoldást szeretne a töltéshez, akkor ezt a készüléket szerelje fel garázsába, vagy a gépkocsi beállóba. A töltőt raktárról szállítjuk.

Az elektromos autó töltő többek között a következő Type2 csatlakozós autókkal kompatibilis (a lista nem teljes):

Audi A3 e-Tron, BMW összes Plug-in Hybrid típusa, Hyundai Ionic PHEV, Kia PHEV típusok, Mercedes Plug-inHybrid típusa, Volkswagen Plug-in Hybrid típusa, Volvo összes PHEV típusa.

Fontosabb műszaki adatok

Cikkszám: CAP-16-1-5T2-PE (Type2 csatlakozó)
Névleges feszültség: 230 V AC (1 fázis),
Áramfelvétel: (max. töltőáram) 16 A
Töltő teljesítmény: 3,7 kW,
Áramütés elleni védelem: A lengőaljzatba épített 230 V / 16 A / 30 mA /A típ. áram-védőkapcsolóval (túláram elleni védelem nincs beépítve).
Töltőkábel: Fixen beépített
Csatlakozó: Type2
Kijelző: 3 színű LED
Készülékház: ABS műanyagház
IP védettség: IP 54
Működési hőmérséklet: -20... + 50 ºC
Befoglaló méretek: kb. 185 x 215 x 100 mm
Tömeg: kb. 5 kg.

 

188 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 0 /

 

 
array(3) { [0]=> string(2) "22" [1]=> string(2) "30" [2]=> string(2) "31" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

   
[profiler]
Memory usage: real: 16777216, emalloc: 16264800
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem