Elektromos autó töltő, ePLUG, 3 fázisú - 11 kW

A Viatorpower ePLUG töltőkészülék az elektromos és plug-in-hybrid autók akkumulátorainak gyors töltésére szolgáló ú.n. Mode 3 töltő.

Az ePLUG nem rendelkezik saját töltőkábellel, hanem egy Type2 (female) csatlakozó aljzatot tartalmaz, amelyhez szabványos töltőkábel csatlakoztatható. A töltőkábel egyik végén (ami a töltőhöz csatlakozik) mindig Type2 (male) csatlakozó-dugó, míg a másik végén - autója típusától függően - Type1, vagy Type2 (female) csatlakozó van. Az ilyen töltőkábelt külön kell megvásárolni, de megéri a befektetés - gyakorlatilag elengedhetetlen kelléke az elektromos autóval utazóknak, mert minden nyilvános európai töltőponton használható.

Az ePLUG töltőpont a legjobb választás, ha olyan töltőpontot szeretne, ami univerzálisan használható bármely autó-típushoz. Ideális megoldás nemcsak otthoni használatra, hanem munkahelyi parkolókba, éttermek, kereskedelmi létesítmények, társasházak közös parkolóiba és más - részben, vagy teljesen - publikus töltőpontokhoz is.

A készülék univerzálisan egy- és háromfázisú 16 A-es. Azaz alapkiépítésben képes a három fázisú töltésre, de ha csak egy fázis van bekötve, akkor egyfázisú töltőként működik. A maximális töltőáram 3 x 16 A, illetve 16 A lehet. A fentieknek megfelelően a töltési teljesítmény 11 kW, illetve 3,7 kW.

Az elektromos autó töltők ezen típusába, a vonatkozó szabvány által előírt érintésvédelmi áram-védőkapcsoló és túláram-védelem nincs beépítve. Azt a felszerelés helyén, a telepítést végző villanyszerelőnek kell a töltőkészülék áramkörébe bekötnie. Ezek az eszközök nem részei a készletnek, azokat külön kell megvásárolni. Figyelmébe ajánljuk az elektromos autó töltőhöz kínált, külön megrendelhető installációs készletet, amely ezeket a biztonsági eszközöket tartalmazza. Ezek a töltőkhöz a vonatkozó szabvány által kötelezően előírt, széles körben használt villanyszerelési eszközök természetesen más forrásból is beszerezhetők.

Az ePLUG töltő felszerelhető bárhol – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – bel- és kültéren egyaránt. Kiegészítőként tartóoszlopot is rendelhet hozzá. Akár egyedi színben, cége logójával, vagy rendszám-jelöléssel is tudjuk szállítani. Opcióként kulcsos kapcsoló is rendelhető, amivel megakadályozhatja, hogy illetéktelenek használják a töltőt (ez pl. munkahelyi, vagy társasház garázsában, parkolókban lehet hasznos).

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Műszaki adatok
Cikkszám: PLU-16-3
Névleges feszültség 400 V AC (3 fázis)
Maximális töltőáram 16 A
Töltő teljesítmény 11 kW
Töltőkábel nem tartozék
Csatlakozó Type2 (female) aljzat
Kijelző 3 színű LED
Készülékház Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű, préselt poliészter, festett
IP védettség IP 54
Működési hőmérséklet -20...+ 70ºC
Befoglaló méretek kb. 160 x 260 x 120 mm
Tömeg kb. 5 kg
Származási ország Magyarország
Jótállás 2 év

Felárért rendelhető opciók: 32 A-es változat (egy- és háromfázisú), egyedi szín, tartóoszlop, kulcsos kapcsoló (Kérje ajánlatunkat!)

Raktárról szállítjuk. A szállítás bármely magyarországi címre díjmentes.

 

229 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 0 /

 

 
array(2) { [0]=> string(2) "30" [1]=> string(2) "33" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

   
[profiler]
Memory usage: real: 16515072, emalloc: 16261208
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem