ViatorPower hálózati csatlakozó beépített fogyasztásmérővel

A ViatorPower eSTART nem töltőkészülék. Egy olyan elektromos csatlakozópont, amelyhez az elektromos és plug-in-hybrid autók gyári töltőjét csatlakoztathatja. (ú.n. Mode 1, vagy Mode 2 töltőket)

A háztartásokban található csatlakozók nem az elektromos járművek töltői okozta hosszú és megterhelő igénybevételre készültek. Az eSTART töltőpont viszont olyan konnektoros csatlakozó, amely a hálózatról való töltés során biztosítja a legmagasabb fokú biztonságot az Ön, családja és autója számára.
A készülékbe épített kombinált áram-védőkapcsoló áramütés elleni védelmet biztosít, amely automatikusan lekapcsolja az áramot a konnektorról, ha valaki érintkezésbe kerül a hálózati feszültséggel. Ha bármilyen okból a megengedett 16 ampernél nagyobb áram folyna a töltőkábelben (pl. annak meghibásodása miatt), a készülék akkor is automatikusan lekapcsol.

A készülék beépített fogyasztásmérővel rendelkezik. Ennek segítségével járműve energiafogyasztását követheti nyomon és abban is segít, ha a felhasznált elektromos áram költségét szeretné pontosan elszámolni. Az eSTART készülékbe beépített fogyasztásmérő a csatlakozó aljzatról felhasznált elektromos energia mennyiségét méri (függetlenül attól, hogy azt járműve töltésére, vagy más elektromos fogyasztó működtetésére használta). A kijelzett érték kWh-ban mutatja a felhasznált energiamennyiséget.

Az eSTART pont felszerelhető bárhol, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – bel- és kültéren egyaránt.

Az elektromos autóknak az elkövetkező években várható rohamos elterjedése miatt célszerű az eSTART készüléket az új építésű ingatlanokba már most beépíteni és olyan kábelezést kialakítani, ami lehetővé teszi a későbbiekben akár nagyobb teljesítményű töltő felszerelését is.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Az eSTART töltőpont az első lépés ahhoz, hogy gondtalanul élvezze az elektromos autózás örömét és mindig elegendő energia álljon rendelkezésére, hogy biztonságosan elérje ulticélját.

Műszaki adatok:

Cikkszám: EST-16-1 M
Bemenet: 230 V, 16 A (min. 3 x 2,5 mm2 réz-vezető) fix bekötésű kábel Ø 20 mm tömítő szelence
Kimenet: 230 V, max. 16 A, „Schuko” csatlakozó aljzat oldalérintkezős védőföldeléssel
Védelem: C 16 A, 30 mA, „A” típusú kombinált áram-védőkapcsoló (RCBO)
Fogyasztásmérés: : Beépített egyfázisú, digitális fogyasztásmérő
Készülékház: ABS, ipari csatlakozó doboz, UV-álló, IK08
Védettség: IP54 (bel- és kültéren egyaránt felszerelhető)
Működési hőmérséklet: - 20...+ 70 ºC
Méretek: 230 x 130 x 105 mm
Tömeg: kb. 2 kg
Származási ország: Magyarország
Jótállás: 2 év

Raktárról szállítjuk. A szállítás bármely magyarországi címre díjmentes.

 

54 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 0 /

 

 
array(3) { [0]=> string(2) "22" [1]=> string(2) "30" [2]=> string(2) "32" }

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

   
[profiler]
Memory usage: real: 19922944, emalloc: 19811128
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem