ViatorPower hálózati csatlakozó elektromos autók töltőihez

A Viatorpower eSTART nem töltőkészülék. Egy olyan elektromos csatlakozópont, amelyhez az elektromos és plug-in-hybrid autók gyári töltőjét csatlakoztathatja. (ú.n. Mode 1, vagy Mode 2 töltőket)

A háztartásokban található csatlakozók nem az elektromos járművek töltői okozta hosszú és megterhelő igénybevételre készültek. Az eSTART töltőpont viszont olyan konnektoros csatlakozó, amely a hálózatról való töltés során biztosítja a legmagasabb fokú biztonságot az Ön, családja és autója számára.
A készülékbe épített kombinált áram-védőkapcsoló áramütés elleni védelmet biztosít, amely automatikusan lekapcsolja az áramot a konnektorról, ha valaki érintkezésbe kerül a hálózati feszültséggel. Ha bármilyen okból a megengedett 16 ampernél nagyobb áram folyna a töltőkábelben (pl. annak meghibásodása miatt), a készülék akkor is automatikusan lekapcsol.

Az eSTART ezen kívül tartalmaz egy fogyasztásmérőt is. Ennek segítségével nemcsak járműve energiafogyasztását követheti nyomon, de abban is segít, ha autója "üzemanyag" költségét szeretné pontosan elszámolni munkahelyén, vállalkozásában.

A készüléket úgy alakítottuk ki, hogy az továbbfejleszthető Mode 3 "gyorstöltővé". Ha szeretné autóját gyorsabban, nagyobb elektromos teljesítménnyel tölteni, akkor a készüléket egy upgrade csomaggal bõvíteni tudjuk ú.n. Mode 3 töltőre, ami a jármű feltöltését rövidebb idő alatt teszi
lehetővé.

Az eSTART töltőpont felszerelhető bárhol, ahol járműve parkolni szokott – garázsban, beállóban, parkolóhelyen – bel- és kültéren egyaránt.

Az elektromos autóknak az elkövetkező években várható rohamos elterjedése miatt célszerű az eSTART készüléket az új építésű ingatlanokba már most beépíteni és olyan kábelezést kialakítani, ami lehetővé teszi a későbbiekben akár nagyobb teljesítményű töltő felszerelését is.

Az eSTART készüléket csatlakoztathatja a vezérelt hálózathoz is, ha ez be van kötve ingatlanjába (ú.n. A2 tarifa), így elektromos járművét még gazdaságosabban tudja üzemeltetni. (A részletekért lépjen kapcsolatba áramszolgáltatójával.)

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a készülék telepítését és szerelését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti!

Az eSTART töltőpont az első lépés ahhoz, hogy gondtalanul élvezze az elektromos autózás örömét és mindig elegendő energia álljon rendelkezésére, hogy biztonságosan elérje úticélját.

Műszaki adatok

Cikkszám EST-16-1
Névleges feszültség 230V AC (1 fázis)
Névleges áram max. 16A
Túláram és áramütés Beépített kombinált áram-védő-
elleni védelem kapcsoló, 16A/30mA
Fogyasztásmérő LCD kijelzésű, nem hitelesített
Csatlakozó Oldalsó védőérintkezős Shuko csatlakozó
Jelzõ indikátor LED
Készülékház Láng- és ütésálló, üvegszál-erősítésű préselt poliészter, festett
IP védettség IP 54
Működési hőmérséklet -20...+70ºC
Befoglaló méretek 160x260x120mm
Tömeg kb.3kg
Származási ország Magyarország
Jótállás 2 év

Felárért rendelhető opciók: egyedi szín, tartóoszlop (Kérje ajánlatunkat!)

Raktárról szállítjuk. A szállítás bármely magyarországi címre díjmentes.

 

59 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 0 /

 

 
Részletes ismertető est_hasznut.pdf