Jogi nyilatkozat

1. A www.megerizoldneklenni.hu webáruház oldalai, az azokon található minden képi, grafikai és szöveges tartalom, valamint a design elemei és egésze szerzői jogi oltalom alatt állnak.

2. Az oldalak képi, grafikai és szöveges tartalma, valamint a design elemeinek bármilyen formában történő akár részleges, akár teljes felhasználása kizárólag az Encase Kft. kifejezetten erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

3. Az Encase Kft. a felhasználót ért adatvesztésért és azzal összefüggésbe hozható károkért nem vállal felelősséget, kizárólag abban az esetben, ha ezzel kapcsolatos felelőssége nyilvánvaló, bizonyítható és az törvény, vagy más érvényes jogszabály alapján egyértelműen megállapítható.

4. Az áruházban való vásárlás, illetve a honlap böngészése feltételezi, hogy a felhasználó/vásárló ismeri az internet lehetőségeit és korlátait – különös tekintettel a technikai lehetőségekre és korlátokra – és ezeket elfogadja és tudomásul veszi.

5. Az Encase Kft. nem vállal felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, amelyek az oldal(ak) használatával közvetve, vagy közvetlenül bármilyen módon összefüggésbe hozhatók.

6. Az Encase Kft. kizárja mindennemű felelősségét azokkal az esetlegesen felmerülő károkkal kapcsolatban, amelyek a webáruház meghibásodásából, használatra alkalmatlan állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy az azon tárolt adatok illetéktelen(ek) által történő megváltoztatásából és/vagy jogellenes felhasználásából keletkeznek.

7. Az Encase Kft. nem vállal felelősséget az információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- és/vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származó károkért.

8. A felhasználónak saját felelőssége és kötelessége felmérni, hogyan védheti meg saját számítástechnikai eszközeit és azokon tárolt adatait az illetéktelen hozzáféréstől.

9. Abban az esetben, ha egy felhasználó bármilyen módon megsérti a webáruház rendeltetésszerű használatának szabályait, az adott felhasználó regisztrációját a webáruház saját hatáskörében érvénytelennek nyilváníthatja, törölheti és megrendelésének teljesítését megtagadhatja.

2011. január 6.

Encase Korlátolt Felelősségű Társaság

Belépés a környezetbarát webáruházba

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

   
[profiler]
Memory usage: real: 9961472, emalloc: 9542688
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem