Pick Pack Pont információk

A Pick Pack Pont egy olyan alternatív futárszolgálat mely csomagszállítást vállal az ország közel 130 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont valamelyikében ahol Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pontok olyan és hírlapüzletek, valamint és töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatók. Az átvételi pontok listája folyamatosan bővül.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), az Inmedio üzletek bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor írásban (e-mailben) értesítik Önt, amelyet követően csomagját azonnal átveheti.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart. Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.Válassza a Pick Pack Ponton történő átvételt, ha

- a futárral történő kézbesítést túl költségesnek találja,

- nem tud napközben a szállítási címen tartózkodni,

- szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni.NE válassza a Pick Pack Ponton történő átvételt, ha

- a megrendelt termékek átvétele Önnek nagyon sürgős!

Tudnia kell, hogy a Pick-Pack Ponton történő átvétel nem a leggyorsabb módja annak, hogy a megrendelt termékeket átvegye. Bár webáruházunk minden esetben 1-2 munkanapon belül átadja kiszállításra a megrendelt árukat, amíg azok az Ön által megjelölt Pick-Pack Pontra eljutnak 2-3 munkanap is eltelhet. Így előfordulhat, hogy csak a megrendelést követő 4...5-ik munkanapon veheti át csomagját.Milyen előnyökkel jár?

- A személyes átvétel gyors, és kényelmes.

- Az egyik legolcsóbb szállítási mód internetes vásárlás esetén.

- Ön dönti el mikor veszi át csomagját.

- A készpénzes fizetés mellett a Pick Pack Pontokon lehetőség van bankkártyával történő fizetésre is.

- A csomagok akár szombaton, sőt vasárnap is átvehetők.Hogyan kérheti a Pick Pack Ponton történő személyes átvételt?

Ennek kiválasztása megrendeléskor, a fizetési és szállítási információk megadásánál történik.

A Szállítási módoknál jelölje be a "Személyes átvétel egy Pick Pack Ponton" opciót, és az ezután a megjelenő menüben kiválaszthatja a Pick Pack Pontok listájából azt, ahol át szeretné venni a küldeményt.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy nyomtassa ki a megrendelés visszaigazoló e-mailt vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát és azt mutassa be az átvételkor.Mikor válassza a Pick Pack Ponton történő átvételt? - videó
Belépés a környezetbarát webáruházba

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

   
[profiler]
Memory usage: real: 9961472, emalloc: 9557768
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem