2011. május 6-tól webáruházunk minden 20.000,- Ft feletti megrendelést díjmentesen szállít ki a megadott szállítási címre. Ez esetben a megrendelt termékeket vagy postai úton, vagy futárszolgálattal küldjük ki.

Ha esetleg a megrendelés értéke nem éri el a bruttó 20.000,- Ft-os értékhatárt, akkor is nagyon kedvező szállítási tarifákat ajánlunk kedves vásárlóinknak:

Bruttó szállítási díjak magyarországi címre:

Személyes átvétel raktárunkban (csak előre egyeztetett időpontban): díjmentes

Személyes átvétel egy Pick Pack ponton: 750,-Ft

Szállítás postai küldeményként (áruházunk az Magyar Posta Logisztikai Kft. szerződött partnere): 890,-Ft

Szállítás futárszolgálattal (áruházunk a DPD futárszolgálat szerződött partnere): 1.490,-Ft

Szállítás nem magyarországi címre (csak EU országokba szállítunk): 5.900,-Ft

Mivel csatlakoztunk a "zöld hétfő" kezdeményezéshez, minden hónap első hétfőjén minden on-line leadott megrendelést - értékhatártól függetlenül - díjmentesen szállítunk ki.

Minden, a webáruházban kínált termékünket saját raktárunkból szállítjuk, így biztosítani tudjuk az 1-2 munkanapon belüli kiszállítást, ami azt jelenti, hogy vásárlóink a megrendelt termékeket legfeljebb 3-4 munkanapon belül átvehetik. Ha valamilyen ok miatt még ennél is gyorsabban van szükség a megrendelt termékre, akkor lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén és biztosan találunk megoldást arra, hogy a megrendelt árut soron kívül, nagyon gyorsan eljuttassuk Önhöz.

Köszönjük, hogy nálunk vásárol!