A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK) a Mastercard támogatásával az internetes vásárlás népszerűsítésére. A indított kampánya lezárult (Vedd a Neten! - Vásárolj az interneten, mert olcsó, kényelmes és biztonságos!)

A MasterCard támogatásával megrendezésre került játékban a résztvevő internetes vásárlók közül öten egyenként 1 millió forinttal feltöltött bankkártyát nyerhettek.

Január 5-én 11 órakor sorsolták ki az 5 nyertest. A szerencsés nyertesek fejenként 1 millió forinttal lesznek gazdagabbak, amelyet természetesen egy bankkártyán kapnak kézhez. A nyertesek névsora itt olvasható.

Webáruházunk a SzEK tagja és így természetes, hogy mi is résztvettünk a kampányban és minden vásárlónknak, aki decemberben bankkártyával fizetett, egy a játékban résztvevő sorsjegyet is küldtünk.

Gratulálunk a nyerteseknek és továbbra is arra buzdítunk mindenkit, hogy vásároljon a neten, vásároljon webáruházunkban és nyugodtan fizessen bankkártyával! Ez továbbra is a legkényelmesebb, környezetbarát és a teljesen biztonságos módja a vásárlásnak. ...és ugye tudja: Megéri zöldnek lenni!