HUBi 2k komplett házi napelemes rendszer

A HUBi egy megbízható és tartós, mini napelemes energia-ellátó és világító rendszer. Segítségével elektromos energiát és világítást tud biztosítani minden olyan helyen, ahol az elektromos hálózat nem áll rendelkezésre, vagy kiépítése nagyon költséges lenne. Ideális megoldás kempingezéshez, horgászáshoz, kisebb nyaralókhoz, erdei menedékházakhoz, stb. – egyszóval minden olyan helyen, ahol világításra és mobil eszközök töltéséhez elegendő elektromos energiára van szükség.
A HUBi úgy működik, hogy egy napelem segítségével a Nap sugaraiból elektromos energiát állít elő, amit a központi egységbe beépített, könnyű és megbízható Líthium akkumulátorban tárol. A beépített elektronika biztosítja a napelem hatékony működését és védi az akkumulátort a túltöltéstől. A HUBi2k rendszerben egy 2Ah kapacitású akkumulátor biztosítja, hogy néhány órán át világítani és pl. egy mobil telefont, vagy tabletet fel lehessen tölteni. A HUBi központi egységére 1db 12V-os fogyasztót (autós „szivargyújtó” csatlakozással), 2db 5V-os fogyasztót (pl. mobiltelefont, tabletet) USB csatlakozással és 2db LUMI lámpát tud csatlakoztatni.

A HUBi rendszer tartozéka 2db LUMI LED lámpa, amelyeket közvetlenül a központi egységhez lehet csatlakoztatni és egyenként kapcsolni a burán elhelyezett kapcsolóval (vagy egyszerre kapcsolni a központi egység előlapján lévő főkapcsolóval). A LUMI lámpákat 4m hosszú vezetékkel és akasztó-füllel szállítjuk. A LUMI lámpák egyenként 40Lumen fényáramot biztosítanak, ami elegendő egy kb. 3x3 méteres terület bevilágításához. A LUMI lámpákban a legkorszerűbb, nagyon hosszú élettartamú és kiemelkedően energiatakarékos LED fényforrásokat használnak. Ha több fényforrásra lenne szükség, akkor elosztó kábel segítségével akár 4 LUMI lámpát is lehet a központi egységhez csatlakoztatni. (Az elosztó kábel(eke)t és a kiegészítő LUMI lámpákat külön tudja megvásárolni – ilyen igény esetén lépjen velünk kapcsolatba!)

A HUBi egy „plug and play”, egyszerűen, bárki által házilagosan is néhány perc alatt üzembe helyezhető rendszer, amelynek felszerelése, összeállítása és használata nem igényel speciális szaktudást. Csak irányítsa a napelemet a Nap irányába, csatlakoztassa a kábeleket a megfelelő helyre és már használatra kész is a rendszer. A termékhez részletes üzembe-helyezési és használati útmutatót adunk.

Felhívjuk figyelmét a HUBi10k rendszerre is, amely nagyobb teljesítményű napelemmel, nagyobb kapacitású akkumulátorral rendelkezik, modulárisan bővíthető, így több energiát tud biztosítani – nagyobb teljesítményű fogyasztókat (pl laptopot, TV-t) csatlakoztathat hozzá, vagy hosszabb ideig tud világítani még több lámpával.

A HUBi2k készlet a következőket tartalmazza:
1db 5W-os napelem panel 2,5m hosszú csatlakozó kábellel, műanyag sarokvédővel
2db LUMI LED lámpa akasztó fülekkel és egyenként 4m hosszú csatlakozó kábellel
1db HUBI központi egység 2Ah-ás beépített akkumulátorral
csatlakozó kábelek
használati útmutató

Opcionálisan rendelhető kiegészítők*:
csatlakozó kábel hosszabbító napelemhez (2,5m, vagy 5m hosszú)
csatlakozó kábel hosszabbító LUMI lámpához (2,5m hosszú)
kiegészítő LUMI lámpa
elosztó kábel LUMI lámpákhoz
HUBi fali beépítő keret
napelem tartó állvány, falra szerelhető
HUBi hálózati töltő (230V-os hálózatról feltöltheti a HUBi akkumulátorát)
töltő adapter fényképezőgép/kamera akkukmulátorok töltéséhez (CamCaddy2)
12V-os ventillátor
*Lépjen velünk kapcsolatba, hogy tájékoztathassuk az opcionális eszközök árairól és szállítási határidejéről!

Megrendelésre szállítjuk. Szállítási idő 8...10 munkanap.

 

55 900 Ft
 
A feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFA-t, az esetleg fizetendő termékdíjat és a csomagolás költségét. Az árak a kiszállítás költségét nem tartalmazzák. A terméket csak az itt feltüntetett kiszerelésben szállítjuk, a kiszerelési egységek nem bonthatók meg.
Bruttó egységár: 55900.0025 / készlet

 

 
Típus HUBI2K készlet
Technológia Napenergia
Napelem cella teljesítménye 5 Watt
Beépített akkumulátor 2.000mAh Li-Polymer
Kimeneti feszültség/áram 1 12V max. 3A
Kimeneti feszültség/áram 2 2x5V max 2A
Kimeneti feszültség/áram 3 2x12V (világítás)
Kimeneti teljesítmény max. 43 Watt
Beépített akkumulátor feltöltési ideje 6...9 óra
Részletes ismertető hubi usermanual hu.pdf
Kiszerelés készlet

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

   
[profiler]
Memory usage: real: 15204352, emalloc: 14759048
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem