(Leendő) PartnereinknekAz Encase Kft. 2010-ben alakult, magyar magánszemélyek tulajdonában álló, dinamikusan fejlődő kereskedelmi vállakozás. Termékeinket elsősorban Európából és a Távol-Keletről, közvetlenül a gyártóktól importáljuk. A cég tulajdonosai és munkatársai több évtizedes kereskedelmi tapasztalatokkal, közvetlen nemzetközi kapcsolatokkal rendelkeznek. Cégünk minden vásárlójával és partnerével kölcsönösen előnyös, hosszútávú, korrekt kapcsolatra törekszik. Igyekszünk rugalmasan, magas színvonalon kiszolgálni ügyfeleinket.


Tevékenységünk során minden törvényes előírást, jogszabályt betartunk. A kivetett adókat, az importált termékek után az előírt vámot, illetékeket, termékdíjat, hulladékhasznosítási díjat, stb. tisztességgel megfizetjük. Partnereink mindig biztosak lehetnek abban, hogy termékeink ellenőrzött forrásokból, legálisan kerülnek hozzájuk. Számunkra fontos, hogy minden beszállítónk és vásárlónk megbízható, munkájukat magas szakmai és etikai normák szerint végző kereskedőkként gondoljon ránk. Mi is ugyanezt várjuk el partnereinktől.


Cégünk - e webáruház üzemeltetésén kívül - elsősorban nagykereskedelemmel foglalkozik. A webáruházban megtalálható termékeink nagy részét viszonteladó partnereinknek is értékesítjük. Már több, mint kétszáz magyarországi kereskedőnek és nagy tételben vásárló felhasználónak biztosítjuk kedvező feltételekkel a gyors és folyamatos kiszolgálást. A legtöbb termékünket raktárról, vagy rövid határidővel szállítjuk az ország bármely pontjára.


Ha Ön, vagy cége szeretné minőségi termékeinket saját vevőinek értékesíteni, vagy saját részére nagy tételben rendelni, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba. Keresse ügyfélszolgálatunkat az info@encase.hu e-mail címen, vagy a 06-30-39 45 456 telefonszámon, ahol munkatársunk készségesen áll rendelkezésére és - ha szükséges - továbbítja megkeresését az illetékes kollégának, aki rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.


Amit nyújtani tudunk:
- minőségi termékek, versenyképes árak;
- folyamatosan biztosított raktárkészlet;
- gyors - 1-2 munkanapos - kiszállítás az ország bármely részére;
- tanácsadás, műszaki- és kereskedelmi információk;
- 1 év garancia szinte minden termékre, gyors és rugalmas garanciális ügyintézés;
- egyedi igények kezelése - pl. szállítás, készletezés, csomagolás, stb.


Hívjon bennünket most! Legyünk együtt sikeresek!Belépés a környezetbarát webáruházba

Üzenet küldése

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

   
[profiler]
Memory usage: real: 10223616, emalloc: 9939576
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem